25.6.2015

Gluteeniton bataattiburgeri

Ohjeet täältä ja täältä.

1 iso muhkea bataatti
3 rkl oliiviöljyä
300 g kiinteää tofua
1 rkl öljyä
4 siivua hyvää cheddaria
salaattia
tomaattia
suolakurkkua
punasipulia

Fetakastike:
Turkkilaista jugurttia, fetaa hienonnettuna, tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua.

Valitse mahdollisimman pyöreä ja muhkea bataatti. Pese bataatti huolellisesti ja leikkaa 1 cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Lado kiekot vierekkäin uunipellille ja lorauta päälle oliiviöljyä. Paista bataattiviipaleita 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes viipaleet ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.

Leikkaa tofu viipaleiksi ja ruskista viipaleet öljyssä paistinpannulla. Aseta cheddar-viipaleet kuumien tofupalojen päälle. Viipaloi suolakurkut, tomaatti ja punasipuli. Kokoa burgeri kastikkeineen bataattisiivujen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti