4.8.2015

Feta-nokkospiirakka

Ohje täältä, alkuperäinen ohje tosin pinaatista, mutta itses käytin siis hienonnettua nokkosta.



100 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g voita
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150 g pinaattia (tai ryöpättyä ja hienonnettua nokkosta)
2 munaa
2 dl kerma-maitoa (käytin pelkää ruokakermaa)
n.2 valkosipulin kynttä
150-200 g fetaa (käytin chilifetaa)
+Mausteita esim.aromisuolaa tms.

Päälle:
kirsikkatomaattia
juustoa

POHJA: Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja keskenään jo sekoitettu jauhoseos. Levitä vuokaa ja pistele haarukalla reikiä.

TÄYTE: Levitä pohjan päälle fetapalat. Sekoita keskenään pinaatti, munat, kerma-maito, puristetut valkosipulit ja mausteet.

Kaada seos pohjalle, ja laita päälle viipaloitua kirsikkatomaattia ja juustoa. Paista uunissa 225 asteessa 15-20min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti