4.8.2015

Mustikkapiirakka

Simppeli, hyvä ja varmasti teen toistekin. Ohje täältä.



Pohja:
125 g margariinia tai voita
¾ dl sokeria
1 kananmuna
½ dl erikoisvehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
4 dl pikakaurahiutaleita

Täyte:
3 dl mustikoita

Kermaviiliseos:
2 dl kermaviiliä
½ dl sokeria
1 kananmuna
2 tl vaniljasokeria

1.Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmuna vatkaten. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.

2. Kaada päälle mustikat.

3. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle.

Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 35 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti