4.8.2015

Kana-riisivuoka

Ohje täältä.

n. 300 g (hunajamarinoituja) broilerin fileesuikaleita
2, 5 dl (jasmin)riisiä
4 porkkanaa
1 sipuli
(1/3 pkt Koskenlaskija voimakasta)
4 dl vettä
2,5 dl ruokakermaa
1 kanaliemikuutio
pinnalle punaista Emmental-raastetta

Kuori ja pilko kasvikset ja sekoita ne uunivuokaan riisin, broilerin suikaleiden ja kuutoidun koskenlaskija-juuston kanssa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita siihen kanaliemikuutio, mausta makusi mukaan.

Ainekset vuokaan, neste ja juustoraaste pinnalle ja uuniin.

Kaada päälle kanaliemi ja ruokakerma sekä ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti