27.2.2017

Mehevä spagettivuoka

Simppeliä ja hyvää arkiruokaa. Ohje täältä.

350 g Raketti Spagettia (pätkittyä spagettia)
400 g jauhelihaa tai vastaavaa (peuraa, sika-nautaa, Härkistä)
2 dl tomaattimurskaa
1 iso sipuli tai pari pientä
tuoretta basilikaa silputtuna
suolaa, pippuria
2 kananmunaa
4 dl maitoa tai ruokakermaa
3 dl mozarellaraastetta

Keitä spagetti kypsäksi, mutta ei ylikypsäksi ettei lopputulos ole mössöä. Paista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla, mausta pippurilla ja suolalla. Kaada sekaan tomaattimurska ja 2 dl juustoraastetta. Sekoittele kunnes juustoraaste on kunnolla sulanut ja yhdistä sen jälkeen seos kattilassa spagettien kanssa. Sekoita sekaan basilikasilppu ja maista onko suolaa tarpeeksi. Kaada seos tasaisesti voideltuun uunivuokaan, sekoita kananmunat ja ruokakerma/maito yhteen ja kaada tasaisesti spagettivuokaan. Ripottele lopuksi vuokaan 1 dl juustoraastetta päälle.

Paistoaika on n. 30 minuuttia 200 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti