17.9.2018

Kukkakaali-pistaasi-guacamole

Ohje Apetit.

1 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
1 ps/200 g kukkakaalia
1 avocado
3 palaa pinaattia kohmeisena

Tarjoiluun:
Naan-leipää

Laita pistaasit tehosekoittajaan ja rouhi niitä hetki. Pähkinät saavat jäädä melko isokokoisiksi. Siirrä pähkinärouhe sivuun. Hienonna tehosekoittajassa kukkakaali, avocadon sisusta ilman kiveä sekä pinaatti. Sekoita tahnan joukkoon osa pähkinärouheesta. Levitä seos laakeaan astiaan ja viimeistele lopulla pistaasirouheella.

Kuumenna naan parilalla ja sipaise pintaan öljyä. Tarjoa lämmin leipä levitteen kanssa. Tahna säilyy hygienisenä, kun leivästä repäistään pala ja sillä pyyhkäistään levitettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti