Jamie Oliverin "Alastoman kokin paluu"-kirjan simppelit pastat ovat ihanan nopeita ja yksinkertaisia. Niitä tulee tehtyä varsinkin silloin, kun miettii erilaisten purkin jämien hyötykäyttöä.
Murskattuja oliiveja, tomaatteja, valkosipulia, oliiviöljyä ja rucolaa pastan kera
Oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 pieni kuivattu chili (käytin chilikastiketta)
3 kourallista kirsikka/luumutomaatteja (poista siemenet ja paloittele malto)
1 reilu kourallinen oliiveja (murskaa oliivit ja poista kivet)
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 kourallista rucolaa
Spagettia (käytin täytettyjä tortellineja)
Kuumenna pari lorausta oliiviöljyä ja paista valkosipulia ja chiliä 30 sekuntia. Lisää oliivit ja tomaatit. Kääntele ja anna paistua vielä 4-6 minuuttia. Keitä sillä välin pasta suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Sekoita kastike ja kumoa valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Lisää lopuksi rucola ja halutessasi valmiin annoksen päälle parmesaania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti