9.8.2009

Jauheliha-salaattinyytit

Kesän grillausten jälkeen teki mieli jotain kevyempää (kookosmaitohan on tosi kevyttä ;) ja ajattelimme tehdä pitkästä aikaa jauhelihakastiketta, jota syödään salaatinlehdiltä. En ollut aikaisemmin käyttänyt kookosmaitoa jauhelihan kanssa, mutta tämä Köyhien ritareiden ohje sai sitä aikoinaan kokeilemaan. Ja kaksikko sopii kyllä hyvin yhteen. Alkuperäinen ohje täällä.

Jauheliha-keräsalaattinyytit



400g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2rkl raastettua inkivääriä
n. 2dl kookosmaitoa (kevyt versioitakin löytyy)
1rkl häränlihafondia
1/2rkl chilikastiketta
Aromisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
1 keräsalaatti

Ruskista sipulit ja jauheliha. Kun liha on ruskistunut, mausta ja lisää kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti