2.1.2010

Katkarapuakrat

Ohje Äijäruokaa -blogista. Hyvää!



isoja katkarapuja pyrstöineen
2½dl vettä
200g vehnäjauhoja
(silopersiljan oksa hienonnettuna)
3 kevätsipulia
salottisipuli
valkosipulin kynsi
¼ mieto punainen chili
suolaa
pippuria
1tl leivinjauhetta
rypsiöljyä uppopaistamiseen

Sekoita jauhot ja vesi. Lisää persilja, kevätsipuli, salottisipuli, valkosipuli ja chili. Sekoita ja ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää heti leivinjauhe ja katkaravut. Sekoita hyvin ja anna olla 30 minuuttia.

Kuumenna öljy ja kun se on hyvin kuumaa pudota ruokalusikallinen kerrallaan ja uppopaista kunnes akrat ovat kullankeltaisia.

Valuta liika öljy talouspaperin päällä pois ja tarjoile kuumina. Laatu laskee hyvin nopeasti, joten älä anna näiden lojua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti