6.1.2010

Welsh rarebit chilihillolla

Tätä oli pakko testata, näytti + kuulosti niin hyvältä. Ja oli! Welsh rarebitin ohje täältä.

Welsh Rarebit chilihillolla



225 g raastettua cheddaria
1/4 kupillista tuhtia kermaa (double cream tai heavy cream)
1 rkl olutta tai alea
1/2 tl Worcestershire-kastiketta
1 tl englantilaista sinappia
2 munankeltuaista
paksuja leipäviipaleita

Kuumenna double creamia, kunnes se kiehuu hieman. Lisää olut ja kuumenna taas kiehuvaksi. Sammuta levy, lisää Worcestershire, sinappi sekä raastettu juusto. Sekoita hyvin. Lisää keltuaiset ja sekoita hyvin, kunnes juusto on hieman sulanut. Pane massa jääkaappiin ja mikäli et ole päättänyt syödä sapuskaa saman tien, anna mössön levätä siellä seuraavaan päivään. Paahda leipäviipaleet grillissä, minkä jälkeen leipien paahtamattomalle puolelle levitetään kunnon kerros chilihilloa ja juustoseosta. Pane leivät takaisin grilliin ja paahda kauniin kultaisiksi ja meheviksi. Tarjoile kuumana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti