Ohje Visa Nurmen, Antti Vahteran ja Iiro Rantalan (featuring) kirjasta "Mojo". Ohje myös täällä. Rumaa, mutta hyvää!
3-4 kanan rintafileetä (käytin paketin hunajamarinoituja suikaleita)
1 rkl rypsiöljyä
250 g nuudeleita
1 sipuli suikaloituna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
3 rkl raastettua inkivääriä
1 paprika silputtuna
1 dl mung-ituja
2 rkl red curry -tahnaa (käytin panang currytahnaa ja sambal oelekia)
2 rkl kalakastiketta
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 limen mehu
Leikkaa kanafileet palasiksi ja paista niitä hetki pannulla öljyssä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kuumenna wok-pannu ja kumoa pannuun kaikki ainekset nuudeleita, hunajaa ja limen mehua lukuun ottamatta. Anna ainesten kuumentua ja lisää nuudelit. Sekoita ja anna kuumentua. Valuta päälle hunajaa ja limen mehua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti