2.1.2010

Marinoitua juustoa ja oliivia

Ohje Pirkalta. Juustona käytin goudaa ja timjamin tilalla oreganoa.

350g kermajuustoa
2 punaista chilipaprikaa
1tlk vihreitä kreikkalaisia oliiveja
8 oksaa tuoretta timjamia

Marinadi:
2dl oliiviöljyä
1/2dl valkoista balsamicoa
1rkl hunajaa
1/2dl sitruunanmehua
1 sitruunan raastettu kuori
1/2tl suolaa

Leikkaa juusto kuutioiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
Aseta puhtaaseen lasipurkkiin (tilavuus 1 l) vuorotellen juustokuutioita, huuhdeltuja oliiveja, chiliviipaleita ja timjaminoksia.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada liemi purkkiin. Anna juustojen ja oliivien marinoitua jääkaapisssa vuorokauden. Säilyy jääkaapissa viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti