Ohje Pirkalta. Juustona käytin goudaa ja timjamin tilalla oreganoa.
350g kermajuustoa
2 punaista chilipaprikaa
1tlk vihreitä kreikkalaisia oliiveja
8 oksaa tuoretta timjamia
Marinadi:
2dl oliiviöljyä
1/2dl valkoista balsamicoa
1rkl hunajaa
1/2dl sitruunanmehua
1 sitruunan raastettu kuori
1/2tl suolaa
Leikkaa juusto kuutioiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
Aseta puhtaaseen lasipurkkiin (tilavuus 1 l) vuorotellen juustokuutioita, huuhdeltuja oliiveja, chiliviipaleita ja timjaminoksia.
Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada liemi purkkiin. Anna juustojen ja oliivien marinoitua jääkaapisssa vuorokauden. Säilyy jääkaapissa viikon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti