15.2.2010

Chili-katkarapukastike

Alkuperäinen ohje Valiolta. Itse tein pieniä muutoksia. Hyvää!



2 sipulia
1rkl Valio Oivariini juoksevaa
400g tomaattimurskaa
1tl sokeria
chilijauhetta
1 kalaliemikuutio
100g paahdettu chili -tuorejuustoa
n. 200g yrtti-valkosipuli marinoituja katkarapuja
1/2 dl tuoretta tilliä
Parmesaania
Pastaa

Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska ja liemikuutio Lisää sokeri ja chilijauhe. Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan kastikkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti