4.2.2010

Yrttitofusalaatti



250g yrttimaustettua luomutofua
Öljyä
1/2dl makeaa ja vahvaa chilikastiketta
2rs salaattisekoitusta
16 kirsikkatomaattia
1prk säilykemaissia

Kastike:
2 valkosipulinkynttä
1tl maalaissinappia
1rkl etikkaa
1tl sokeria
Suolaa, mustapippuria
1/2dl öljyä
15 basilikanlehteä

Aloita kastikkeesta. Mittaa kastikeen aineet pikasekoittajaan ilman basilikanlehtiä ja sekoita kastike sileäksi. Lisää basilikanlehdet ja pyöräytä muutama kierros jotta lehdet murskautuvat.

Valuta tofupala hyvin ja kuivaa pinta talouspaperilla. Suikaloi tofu ja paista suikaleisiin kuivakan rapea pinta öljytilkassa paistinpannussa. Mausta suikaleet chilikastikkeella. Sekoita salaatti, halkaistut kirsikkatomaatit, valutettu maissi ja rapeat tofusuikaleet ja valuta kastike päälle.

Ohje ME-lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti