7.4.2012

Siskonmakkara-sipulikastike

Ohje Pirkalta.

1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
2 rkl juoksevaa rasvaseosta
1 (200 g) paprika
1 (120 g) sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 tlk (2 1/2 dl) Valio 3 sipulin ruokakermaa
1/2 rkl sinappia
1/2 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria
persiljaa

Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne rasvassa. Siirrä makkarat lautaselle.

Kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Kuullota kasvikset rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot. Siirrä pannu kuumalta levyltä ja sekoita joukkoon vesi. Siirrä pannu takaisin levylle ja kiehauta. Lisää makkarat, ruokakerma, sinappi, tomaattipyree ja pippuri. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia.
Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti