7.7.2012

Taivaallinen kesäkurpitsasalaatti

Ohje täältä.

Salaattisekoitusta (esim. tammenlehvää, rucolaa, viinisuolaheinää…)
1 iso kesäkurpitsa
Oliiviöljyä, valkosipulia, suolaa ja pippuria
Cashew-pähkinöitä
Fetaa
Kastike: oliiviöljyä, sitruunamehua, punaviinietikkaa, hunajaa, suolaa ja pippuria

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä ohuiksi siivuiksi. Asettele siivut vieri viereen leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele oliiviöljyllä, joka on maustettu silputulla valkosipulla, suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä kurppeja 200-asteisessa uunissa, kunnes ovat saaneet hieman väriä pintaansa. Anna jäähtyä. Levitä tarjoiluastialle salaattisekoitusta ja sen päälle kesäkurpisasoirot, (kuivalla pannulla paahdetut) cashew-pähkinät sekä feta murusteltuna. Sekoita salaatinkastikkeen aineet keskenään ja valele salaatin päälle. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti