15.9.2012

Makaronilaatikko Koskenlaskija-juustolla

En tiedä johtuiko kauheasta nälästä vai siitä etten ole tehnyt makaronilaatikkoa varmaan kymmeneen vuoteen, mutta jösses että oli hyvää! Ohje Kropsua eväänä -blogista. Lihaliemen tein puolikkaana.

1 pss ( 400 g ) makaronia
400 g naudan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
pippurisekoitusta
1 lihafondikuutio + 1 l vettä
1 pkt (250 g ) Koskenlaskija Perinteinen sulatejuustoa

Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurisekoituksella. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen Koskenlaskija-sulatejuusto paloina. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Sekoita keskenään makaronit ja jauheliha ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle liemi. Paista 200 asteessa 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti