31.8.2012

Lihapullat kermaisessa tomaattikastikkeessa

400g paistijauhelihaa
1 punasipuli
parmesaaniraastetta
1 kananmuna
1dl korppujauhoja
2dl vettä
mausteita (suolaa, musta- ja valkopippuria, paprikajauhetta, tacomaustetta)
1prk tomaattikastiketta (basilikalla maustettu)
2dl kermaa
tuoretta basilikaa ja timjamia
1dl porkkanaraastetta

Pastaa


Lisää veteen korppujauhot, kanamuna ja jauheliha. Sekoita, lisää parmesaaniraaste, puolikas hienonnettu punasipuli ja mausta. Pyörittele lihapullat ja paista 225 asteessa kypsäksi.

Keitä sillä välin pasta ja tee kastike. Kuulota puolikas punasipuli öljyssä ja lisää porkkanaraaste. Lisää tomaattikastike ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hienonnettu basilika ja timjami.

Lisää lihapullat kastikkeeseen ja tarjoile pastan kanssa.


1 kommentti:

  1. Voi tätä onnen päivää, kun löysin sattumalta blogisi Googlen reseptihaulla. :) ♥

    VastaaPoista