8.8.2013

Chilinen katkarapupasta

Ohje täältä. Muka 4-6 henkilölle, mutta itsellä tästä tuli nipin napin 3 annosta... Hyvää vaikka kuva näytti kyllä vielä houkuttelevammalta.

250 g tuorepastaa esim. tagliatelle
2,5 dl Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
200 g katkarapuja
150 g säilöttyjä latva-artisokkia
200 g kirsikkatomaatteja
Nippu tuoretta lehtipersiljaa (käytin tuoretta basilikaa ja oreganoa)
1 rkl sitruunamehua
8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä (jätin pois)
Paistamiseen Flora Kulta juoksevaa

Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä. Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta. Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa. Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti