25.8.2013

Kananrintaa ja chiliä

Ohje kirjasta "Parhaat reseptit Vietnam"

450g kananrintaa
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
2rll kasviöljyä
2rkl osterikastiketta
2rkl nuoc mamia
1rkl riisiviiniä
pippuria
1/2 nippu tuoretta minttua

Pese liha, hiero kuivaksi ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja silppua valkosipuli, puhdista ja pese chili, poista siemenet, leikkaa chili ohuiksi renkaiksi.

Kuumenna öljy wokissa ja ruskista lihasuikaleet nopeasti kovalla lämmöllä. Sekoita joukkoon valkosipuli, chili, kastikkeet, sokeri ja riisiviini, paista vielä 2 minuuttia.

Pese minttu, ravistele kuivaksi ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Annostele liha lautasille ja ripottele päälle mintunsuikaleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti