3.10.2014

Limettinen lohipasta

Ohje täältä.

2 ps (à 250 g) fettuccine tuorepastaa (käytin sobanuudeleita)
2 tl kaffirlimetinlehtiä murennettuina
2 1/2-3 tl limetinkuoriraastetta (2-3 limettiä)
2 rkl limetinmehua
2 (250 g) sipulia
1-2 rkl öljyä
2 tlk (à 2 dl) ruokakermaa
1 tl suolaa
mustapippuria
n. 400 g lohta
1/2 tl
suolaa
mustapippuria
tilliä

Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta hyvin pestyn limetinkuori ja purista mehu. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit pannussa öljyssä. Lisää kerma, limetinmehu ja -kuoriraaste sekä kaffirlimetinlehdet. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Poista ruodot lohesta. Leikkaa lohi nahattomaksi ja leikkaa viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nosta lohiviipaleet pastan päälle ja koristele tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti