31.1.2015

Kesäkurpitsapasta cashew-pestolla

Herkullinen lounas syntyi Hella & houkutuksen ohjeella


1 kesäkurpitsa
200 g spaghettia
oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
parmesanjuustoraastetta

cashew-pesto
1 dl cashewpähkinöitä
4 rkl parmesanjuustoraastetta
1 pieni valkosipulinkynsi
pari kourallista babypinaattia
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
(loraus vettä)

Huuhtele kesäkurpitsa. Leikkaa ohuiksi nauhoiksi. Sekoita peston aineksista pähkinät, parmesanjuusto, murskattu valkosipulinkynsi, pinaatti ja sitruunamehu sauva- tai tehosekoittimella. Lisää öljy ja tarvittaessa hieman kylmää vettä, jotta saat seoksesta kiinteän tahnan.

Keitä spaghetit. Lämmitä öljy pannulla ja pyöräytä kesäkurpitsanauhoja hetki pannulla. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Valuta spaghetit ja lisää pannulle peston kanssa. Nostele ainekset sekaisin. Viimeistele pasta-annos parmesanilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti