7.6.2015

Nokkosletut

Ohje täältä.

1 l maitoa tai vettä
3 munaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 dl nokkosen nuoria lehtiä tai 0,5 dl kuivattua nokkosta
5 dl puolikarkeita vehnäjauhoja tai spelttiä
2 tl leivinjauhetta

paisinpannulle:
ruokaöljyä

Sekoita munat maitoon tai veteen, mausta liemi suolalla ja sokerilla sekä huuhdotuilla ja silputuilla, nuorilla nokkosenlehdillä. Kuivatut nokkosenlehdet voi lisätä taikinaan sellaisenaan. Sekoita jauhot ja leivinjauhe taikinaan ja anna taikinan turvota puolisen tuntia viileässä.

Paista letut (1 pieni soppakauhallinen taikinaa lettua kohden) öljytilkan kanssa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
2 dl kermaviiliä valkosipulidipillä
Kurkkua
Paprikaa
Persiljaa
Fetaa
Suolaa
Mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti