13.4.2013

Chorizo-vodkapasta

Ohje täältä.

2 rkl oliiviöljyä
2 tl valkosipulia
¾ dl vodkaa
2 rkl tomaattipyrettä
3½ dl kermaa
250 g keitettyä pastaa
70 g chorizoa suikaleina (laitoin 100g)
1 rkl kapriksia
3 rkl oliiveja
1 rasia kirskikkatomaatteja
suolaa
pippuria
sokeria
2 rkl basilikasilppua
parmesaania

Lämmitä öljy pannulla ja lisää valkosipuli. Tämän jälkeen lisätään vodka, tomaattipyree ja kerma ja keitetään kunnes alkoholi haihtuu - n. 10 minuuttia.Lisää makkarat, kaprikset, oliivit ja pippuri. Sekoittele ja lisää pasta, kirsikkatomaatit ja basilika. Ruoka on valmis, kun tomaatit pehmenevät hieman parin minuutin aikana.

Tarjoile parmesaanin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti