14.4.2013

Lohta ja seesam-hunajakastiketta


Ohje Kauhaa ja rakkautta -blogista.

300 g lohifilettä
valkopippuria
suolaa
paistamiseen (seesam)öljyä

kastike salaatille:
3 rkl riisietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
2 rkl seesamöljyä tai avokadoöljyä
1 rkl soijakastiketta
2 tl hunajaa
1 rkl seesaminsiemeniä

Leikkaa lohi kahdeksi palaksi. Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä ja paista lohet nahkapuoli alaspäin lähes kypsäksi. Käännä varovasti ja paista nopeasti myös pinta. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Valmista salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset. Jos omistat morttelin, voit kevyesti rouhia seesaminsiemeniä siinä saadaksesi niistä enemmän makua irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti