13.4.2013

Suklaafondant

Tämä oli varsin helppo, nopea ja hyvä. Ohje Valiolta.
















100g voita
1dl sokeria
2 munaa
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1rkl kaakaojauhetta
100g taloussuklaata
1 - 2dl kuohukermaa vaahdotettuna

Vatkaa huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet seoksena. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen. Lisää suklaasula taikinaan. Leikkaa leivinpaperista leveähköt suikaleet ja aseta ristiin teflon-muffinivuoan voideltuihin syvennyksiin. Jaa taikina syvennyksiin. Voit käyttää myös pieniä paperisia, voideltuja amerikanmuffinivuokia.

Paista 200 asteessa n. 9 min. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi. Anna jäähtyä hetki. Siirrä leivokset varoen leivinpaperisuikaleista nostamalla annoslautasille. Tarjoa lämpiminä / haaleina  kermavaahdon sekä marjojen kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti