3.5.2014

Maukas makkarapasta

Hyvä, nopea ja simppeli arkiruoka. Älä anna ulkonäon hämätä. Ohje täältä.

400 g (simpukka)pastaa
3 l vettä
ripsaus suolaa
100 gr amerikanpekonia (laitoin 140g)
5 grillimakkaraa
1 dl suikaloitua purjoa
2 dl lihalientä
2- 4 valkosipulinkynttä murskattuna
½ tl mustapippurirouhetta
1 dl juustoraastetta, esim.kermajuustoa (käytin palan Koskenlaskijaa)
persiljasilppua, hillosipuleita (jätin pois)

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente kypsyyteen, valuta ja kaada takaisin kuumaan kattilaan.

Silppua toiseen kattilaan tai pannuun pekoni ja sulata se miedolla lämmöllä rapeaksi.Lisää kuutioidut makkarat ja purjot. Kypsennä sekoitellen, kunnes makkarat ovat kypsät.

Lisää neste ja mausteet,kiehauta ja lisää juustoraaste.

Kaada kastike pastan sekaan.SEkoita joukkoon myös muutama valutettu hillosipuli ja silputtua persiljaa.

Lisäksi sopii joku vahvempi juustoraaste, parmesaani tai emmental.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti