18.1.2016

Helppo lasagne

Ohje Valiolta.

700g naudan jauhelihaa
1tl suolaa
mustapippuria myllystä
2prk (à 400 g) tomaattikastiketta
12 lasagnelevyä
2prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar/maustamaton (laitoin yhden kumpaakin)
2 1/2dl Valio Eila® maitojuomaa

Ruskista jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon tomaattikastike. Huuhtele tölkit tilkalla vettä ja kaada pannulle. Anna kiehua hetki, kunnes kastike hiukan sakenee.

Lado voidellun n. 20 x 30 cm uunivuoan pohjalle 4 lasagnelevyä. Lusikoi päälle 1/3 jauhelihakastikkeesta. Sekoita Koskenlaskija ja maito. Kaada 1/3 seoksesta vuokaan. Toista samaan tapaan vielä kaksi kertaa.

Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min. Anna lasagnen vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti