6.1.2016

Kermainen linssi-pinaattikastike

Ohje täältä.

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2,5 dl vettä
2 dl punaisia kuivattuja linssejä
1 tlk kookosmaitoa (400 ml)
1 prk tomaattipyrettä (70 g)
150 g pakastepinaattia
2 tl garam masalaa
1 tl suolaa
mustapippuria
ripaus cayennepippuria
1 prk kaurakermaa (esim. Planti, GoGreen, Oatly)

Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppu ja murskatut valkosipulinkynnet öljyssä pehmeiksi. Lisää vesi, huuhdotut linssit, tomaattipyre, kookosmaito, pakastepinaatti sekä mausteet. Anna kiehua noin 15 minuuttia ja sekoita välillä. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kastike. Tarkista maku. Tarjoile pastan tai riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti