20.8.2016

Bengalin sinappibroileri

Ohje napattu talteen jostain lehdestä.

2rkl öljyä
500g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2rkl täysjyväsinappia
1rkl sokeria
1rkl juustokuminaa
1tl fenkolinsiemeniä
1tl (punaista) currytahnaa
1/2tl kurkymaa
1/2tl suolaa
1dl vettä
2dl ruokakermaa

Kuumenna 1rkl öljyä pannulla. Ruskista broierin suikaleet kypsiksi ja siirrä sivuun odottamaan. Pyyhi pannu puhtaaksi ja kuumenna 1rkl öljyä. Lisää kaikki mausteet ja sekoittele, kunnes seos on kuumentunut. Lisää joukkoon vesi, broilerit ja lopuksi ruokakera. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 10 minuuttia, jotta maut ehtivät tasaantua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti