17.12.2016

Jauheliha-munakasrulla

Ohje K-Ruoka.


6 kananmunaa
5dl maitoa
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/4tl suolaa
1/4tl mustapippuria

Täyte
1rs(400 g) naudan jauhelihaa 10 %
1ps tacomausteseosta
1/2(n. 100 g) paprika
(50 g) purjoa
1rs(180 g) maustamatonta tuorejuuustoa
1 1/2dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Mausta tacomausteella ja lisää joukkoon kuutioitu paprika sekä hienonnettu purjo. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti