12.11.2017

Pasta Mifunello

Nämä Mifu-suikaleet on kyllä yllättävän hyviä! Pastan ohje Valio.

200g spagettia
1 sitruuna
1 dl (20 kpl) vihreitä oliiveja
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 pkt (250 g) Valio MiFU® suikaleita Original (käytin chilimarinoitua)
2 dl Valio ruokakermaa
1/2-1 dl pastan keitinvettä
1 dl (50 g) Valio Mustaleima™ raastetta raastettuna (käytin parmesaania)
1 tl sokeria
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1-2 dl tuoretta basilikaa tai lehtipersiljaa hienonnettuna

TARJOILUUN
Valio Mustaleima™ raastetta (tai parmesaania)

Laita spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä. Raasta kuori ja purista mehu. Viipaloi oliivit. Kuumenna Oivariini rasva isolla paistinpannulla. Lisää Mifu ja ruskista kevyesti. Lisää oliivit ja sitruunan kuoriraaste. Paista vielä hetki. Lisää ruokakerma, pastan keitinvesi, juustoraaste, ½ dl sitruunamehua, sokeri, suola ja mustapippuri. Viimeistele yrtillä. Kuumenna. Yhdistä kastike ja valutettu kypsä spagetti. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti