7.8.2012

Jauhelihavuoka spagetista

Ohje täältä.

1pss Raketti Spagettia (350 g)
400g jauhelihaa
1-2 sipulia
1tlk tomaattimurskaa (400 g)
2-3dl lihalientä (tai vettä + 1 rkl liha- tai riistafondia)
1½dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina (laitoin 1 tuoreen tomaatin)
1tl rouhittua mustapippuria
1tl paprikajauhetta
2tl basilikaa
2dl kermaa tai kermavalmistetta (laitoin tavallista kermaa + Mustapekka -kermaa)
2dl feta-juustokuutioita (150 g)
Päälle:
1dl parmesaanilastuja (50 g) (laitoin emmental -juustoraastetta)

Keitä spagetit ohjeen mukaan. Valmista kastike: ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit, lisää tomaattimurska, lihaliemi, tomaattisuikaleet ja mausteet. Ota kasari pois levyltä ja lisää kerma ja fetakuutiot.

Levitä voideltuun, laakeaan uunivuokaan puolet spageteista sekä jauhelihakastike. Lisää päälle loput spagetit. Sekoita tasaiseksi vuoassa niin, että kastike sekoittuu spagetteihin. Ripottele pinnalle juustolastuja. Kypsennä paistosta 240-asteisen uunin keskitasolla n. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti