5.4.2015

Spicy tuna - Rieskarullat

Ohje Hannan Sopalta. Oli vallan mainiota.

tonnikalatahna:
1 prk John West Tonnikalafilépaloja auringonkukkaöljyssä
1 tl misotahnaa (jätin pois)
1 rkl majoneesia
pari tippaa srirachaa
1-2 tl sitruunamehua
suolaa

asian slaw:
n. 250 g varhaiskaalia
1 porkkana
suolaa
1 tl riisiviinietikkaa
2 tl sesamöljyä (laitoin tavallista öljyä + seesaminsiemeniä)
2 kevätsipulin vartta
korianteria

lisäksi:
3 ohutta (gluteenitonta) rieskaa
1 kypsä avocado
1 tuore chili
korianteria

Aloita tonnikalatahnasta: sekoita kaikki aineet keskenään, tarkista maku ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Valmista kaalisalaatti: suikaloi kaali ohuelti ja kuori ja raasta porkkana. Hiero suola kaaliin ja porkkanaan, mausta riisiviinietikalla ja sesamöljyllä. Sekoita joukkoon hienonnettu kevätsipuli ja runsaasti tuoretta hienonnettua korianteria. Siirrä jääkaappiin hetkeksi tekeytymään.

Kuutioi avocado ja viipaloi chili.

Jaa kaalisalaatti, avocado ja tonnikalatahna rieskoille. Viimeistele chilillä ja tuoreella korianterilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti