25.4.2015

Tomaattinen linssi-makkarapata

Ohje Maku.fi

400 g lenkkimakkaraa
2 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl paprikaa
1 rkl ruokaöljyä
1 1/2 dl linssejä (punainen)
500 g chilitomaattimurskaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl chilijauhetta

Halkaise makkarat ja leikkaa paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi paprika.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista makkarapaloja, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kasvikset ja jatka paistamista hetki.

Sekoita joukkoon linssit, tomaattimurska ja vesi. Mausta tomaattinen linssi-makkasapata ja anna hautua kannen alla 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jos linssi-makkarapata alkaa näyttää liian kuivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti