16.10.2017

Mifu-pastavuoka

Ensimmäinen Mifutestaus. Makoisaa oli tämä Valion ohje.

500 g pennepastaa
1 iso sipuli
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 punainen paprika
2 tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus sokeria
2 rasiaa (à 250 g) Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
2 prk (à 2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
1 pussi (150 g) Valio Koskenlaskija® Pizza mozzarella raastetta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Kuullota Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min. Lisää Mifu ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada valutettu pasta ja Mifukastike voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita kevyesti. Ripottele päälle juustoraaste. Paista pastavuokaa uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kauniin ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti