16.10.2017

Omenapiirakka kermaviilitäytteellä

Ohje Myllyn Paras.

1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)

Täyte:
n.½ l omenalohkoja
1 tlk kermaviiliä (200 g)
1 muna
½-1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Levitä päälle ohuet omenalohkot ja sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada piirakalle.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 30 min, kunnes piirakka saa kauniin värin. Tarjoile vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Kokeile myös marjoilla, esim. mustikoilla tai puolukoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti