13.10.2019

Rapuhodarit

Alkuperäinen ohje K-Ruoka

3 annosta

1pkt ravunpyrstöjä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
ripaus suolaa
1rkl voita
1 Pirkka mieto punainen chili
2-3rkl ruohosipulia hienonnettuna
ripaus cayennenpippuria
3 hodarisämpylää

Sitruunamajoneesi
3/4dl Hellmann's majoneesia
1 1/2tl sitruunanmehua
1 1/2tl sitruunankuorta raastettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Sulata ravunpyrstöt. Kuumenna rasva pannulla. Lisää valkosipulit ja ravut. Paista ravut kypsiksi. Nosta ravut lautaselle ja mausta suolalla. Laske levyn lämpöä ja kuumenna sämpylöiden leikkauspintaa hieman pannulla.

Viipaloi chili. Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Levitä sämpylöiden leikkauspintoihin majoneesia. Ripottele päälle hieman cayennepippuria. Asettele ravut leiville ja ripottele päälle ruohosipulit ja chilit. Tarjoa hodarit lämpiminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti