17.6.2009

Hellehampurilainen

Jos ei nyt ihan hellettä, mutta aurinkoa kuitenkin. Suht kevyt hamppari ja mikäs sen mukavampaa kuin grillailu. Testattu ensimmäisen kerran viime kesänä ja oli hyvää! Ohje Herrankukkarolta.

Hellehampurilainen

- 400 g marinoimattomia kanasuikaleita
- 2 kpl tomaatteja
- 4 kpl paksuja rieskoja
- 1 jättisipuli
- 1 avomaan kurkku
- 1 pkt kotijuustoa
- kimppu rucolaa
- kimppu lehtipersiljaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl pestokastiketta
- merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Paista kanasuikaleet ja suikaloitu sipuli pannulla (osan sipulista voi jättää raa’aksi ja laittaa rieskojen väliin). Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori kurkku ja suikaloi, pilko tomaatit ja kotijuusto viipaleiksi. Sekoita oliiviöljy ja pesto keskenään. Leikkaa rieska kahtia ja laita grillaantumaan hetkeksi kotijuustoviipaleiden kanssa. Kokoa hampurilainen, kun rieskat ja kotijuusto ovat saaneet väriä pintaan. Eli pohjalle tomaatit, kurkku ja sipulit, sitten kanasuikaleet ja kotijuusto. Päälle vielä revitty rucola ja lehtipersilja sekä lopuksi pestokastike päälle ja kansi kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti