10.6.2009

Rucola-halloumisalaatti

Hellapoliisilta löysin viime kesänä ihan loistavan halloumisalaatin ohjeen. Sopii kaiken grillattavan kanssa ja suosittelen myös nautittavaksi kesähelteellä kylmän valkkarin kanssa. Ohje on suoraan Hellapoliisilta.

Rucola-halloumisalaatti

100 g rucolaa
n. 2 dl viinirypäleitä
1-2 punasipulia renkaina
2-3 tuoretta nektariinia viipaleina
200 g Halloumijuustoa kuutioina
kurpitsansiemeniä

1/2 pieni kesäkurpitsa pieninä kuutioina
1/2 keltainen paprika pieninä kuutioina
2 rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 tl balsamiviinietikkaa

Levitä vadille rucola, viinirypäleet, punasipulirenkaat ja nektariiniviipaleet.

Kuutioi halloumi ja paista siihen rapea pinta kuumassa pannussa.
Paahda kurpitsansiemenet kevyesti pannussa.
Lisää salaattiainesten joukkoon.

Sekoita keskenään kesäkurpitsakuutiot, paprikakuutiot, oliiviöljy, mustapippuri, suola ja balsamiviinietikka, anna maustua hetki.
Lisää ainekset salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti