24.6.2009

Tulinen mitäkaapistalöytyy -pasta

Ulkona mahtava auringonpaiste, niin mikäs sen parempi idea kuin viettää leffailtaa sisällä! Ja se tarkoittaa kaiken grillauksen keskellä perus mättökanapastaa.

Hyvää, mutta himpun verran tulista. Tai siis sellaista etten kuvittelisikaan syöttäväni tätä tutuilleni. Korkkasin Pain 100% -chilikastikkeen, eikä mieleenikään tullut maistaa sitä. Ajattelin että se on taas niitä "mukatulisia" chilikastikkeita, mutta eipä sitten ollutkaan. Eli ihan ok tavaraa, vaikkei maussa Mama Afrikan habanerokastikkeelle pärjääkään. Ruokaan taisin sitä hulauttaa yhteensä pari ruokalusikallista. Poppaapoppaa.

Tulinen kanapasta

Marinoimattomia kanasuikaleita
Sipulia
Kesäkurpitsaa
Mustia oliiveja
Paprika-chili maustettua creme fraichea
Ruokakermaa
Chilikastiketta
Mausteita maun mukaan
Täytettyjä tortellineja

Marinoi kanasuikaleet (nestemäinen savu, nomu smoky per-peri, suola, jeera, chilikastike). Ruskista pannulla sipuleiden kanssa. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja oliivit sekä fraiche ja loraus kermaa. Lisää chilikastike, mausteet ja tortellinit. Keitä kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti