Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi
4 annosta
400 g jauhelihaa
1 rasia (100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
valkosipulia halutessasi
1 kananmuna
2 rkl perunajauhoja
ripaus cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
1 tl timjamia
1 tl suolaa
Paprikamajoneesi:
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 dl säilöttyä paprikaa
1 dl sipulinvarsia tai ruohosipulia
Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti