28.6.2012

Kinderpiirakka

Hyvää! Ohje täältä.

















Pohja:
6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl leivontakaakaota
3 dl kuumaa vettä
300 g sulaa voita
4 kananmunaa

Voikreemi:
150 g voita
300 g tomusokeria
4 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
200 g Fazerin sinistä

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kuuma vesi, voisula ja munat (sekoita ensin munien rakenne rikki). Sekoita taikina nopeasti sekaisin ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 175 asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

Valmista voikreemi vatkaamalla sähkövatkaimella pehmeään voihin muut aineet. Levitä kreemi pohjan päälle ja anna jähmettyä hetken jääkaapissa. Sulata suklaalevy varovasti mikrossa tai vesihauteessa, levitä voikreemin päälle. Jähmetä vielä hetki jääkaapissa, mutta leikkaa piirakka paloiksi ennenkuin suklaa on kokonaan kovettunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti