28.6.2012

Sinappi-kanaleivät

Ohje täältä.

4 kananrintafilettä
 2 rkl täysjyväsinappia
 oliiviöljyä
 1 punasipuli
 suolakurkkuviipaleita
 ciabattaleipä
 suolaa ja mustapippuria myllystä

Kastik
3 rkl täysjyväsinappia
4 rkl creme fraichea
1 rkl juoksevaa hunajaa

Hiero kanafileisiin täysjyväsinappia ja loraus oliiviöljyä. Nosta ne maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Silppua punasipuli ja kuullota se tilkassa oliiviöljyä pannulla keskilämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita kastikeainekset.

Leikkaa ciabattaleivästä neljä reilua palaa ja puolita ne. Paahda leipiä uunissa 200 asteessa kunnes ne ovat rapeita reilu 5 minuuttia. Paista sinappiset kanafileet pannulla kypsiksi ja ota molemmille puolille väriä pintaan.

Kokoa leivät. Lusikoi ensin kastiketta pohjalle. Nosta sen päälle kana, sitten suolakurkkuviipaleita ja sipulia. Viimeistele kastikkeella ja nosta leipäsiivu kanneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti