24.6.2012

Parmesaaninäkkäri

Ohje täältä.

25 g hiivaa
5 dl vettä
1 rkl hunajaa
2 tl suolaa
8 dl ruisjauhoa
2 dl grahamjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
1 dl pinjansiemeniä
0,5 dl hasselpähkinärouhetta
2 dl seesaminsiemeniä
1 dl parmesanjuustoraastetta
tarjolle tuorejuustoa ja graavikalaa

Liota hiiva lämpöiseen veteen. Lisää joukkoon hunaja ja suola. Sekoita. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne nesteeseen pikkuhiljaa sekoitellen. Vaivaa kovaksi taikinaksi ja anna seistä 3-4 h. Leivo taikinasta pitkulaisia pötköjä ja leikkaa pötkästä pieniä paloja. Kauli palat litteiksi. Paista 225 asteessa n. 10-12 min. Anna jäähtyä. Tajoile näkkärit tuorejuuston ja graavilohen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti