24.6.2012

Vohvelitaikina

3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50 g sulatettua voita

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten taikinaan. Lisää sulatettu voi jäähtyneenä. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi.

3 kommenttia:

  1. Hyvin onnistuivat vohvelit tällä reseptillä.

    VastaaPoista
  2. Itsekin tein taas pari päivää sitten. Maistui :)

    VastaaPoista
  3. Mainio ohje,vohvelit katosivat parempiin suihin hetkessä :-D

    VastaaPoista