13.11.2012

Koskenlaskija-kukkakaalivuoka

Ohje Valiolta. Idea on ihan hyvä, mutta vaatii paaaaljon mausteita.

0,5 pkt Koskenlaskija Paprika
2 isoa kukkakaalia
400 g jauhelihaa
1 pkt pakaste pinaattia
3 pienta valkosipulin kynttä
1 kpl sipulia
2-3 kpl munaa
2 dl ruokakermaa
2 tl suolaa

Kukkakaalilaatikko Keitä kukkakaalit pehmeäksi ja soseuta haarukalla tai muusinuijalla. sulata joukkoon pakaste pinaatti. paista jauheliha, lisää joukkoon silputut valkosipulit, suola, pilkottu sipuli. munamaito: lämmitä ruokakerma kattilassa ja sulata koskenlaskija juusto joukkoon. anna jäähtyä ja lisää joukkoon kananmunat. Yhdistä jauheliha- ja kukkakaali-pinaatti seokset. Sekoita ainekset. Öljyä vuoka ja laita seos vuokaan. Kaada päälle koskenlaskija munamaito. n. 30min 225.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti