1.11.2012

Chilikatkaravut

Ohje täältä.

2 pussia (n. 350 - 400g) katkarapuja sulatettuna ja hyvin valutettuna
2 paprikaa suikaleina, keltainen ja punainen
1–2 punaista chiliä
1 rkl öljyä
½ kalaliemikuutiota
½ dl tomaattipyreetä
2 dl kermaa
suolaa, ripaus sokeria
1 lime
½ ruukkua persiljaa silputtuna
Nuudelia

Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota silputtu chili ja paprikasuikaleet. Lisää murennettu liemikuution puolikas, tomaattipyree ja kerma. Keitä kunnes kerma saostuu kastikkeeksi.
Lisää katkaravut, mausteet ja limen mehu. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita persiljasilppu joukkoon. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti