23.11.2012

Vähän erilainen pitsa

Ohje Karppaja 2/2012 -lehdestä. Pohjasta tuli yllättävän hyvä (ja iso) ja muutenkin maku oli mukavaa vaihtelua normipitsaan. Teen toistekin.

200g juustoraastetta
3 munaa
1-2rkl psylliumjauhetta
1tl leivinjauhetta

1/2dl smetanaa tai ranskankermaa
1/2dl purjosipulia
1/2 punasipuli
100g kinkkua (käytin salamia)
150g juustoraastetta
1tl pitsamaustetta
50g rucolaa

Sekoita juustoraaste, munat, psyllium ja leivinjauhe hyvin. Anna taikinan seistä, kunnes siitä tulee kiinteää. Leivitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Viipaloi purjo, punasipuli ja kinkku siivuiksi. Raasta juusto. Levitä täytteet pitsapohjall ja paista uunissa, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa rucolan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti