8.11.2012

Porkkanakuppikakut

Ihania! Ohje täältä.
12 annosta

3 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3.5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
0.5 tl suolaa
1.5 dl öljyä
4 dl porkkanaraastetta
1 dl ananasmurskaa (valutettua)

Kuorrutus

200 g tuorejuustoa
1 dl paksua maustamatonta jogurttia (10 %)
4 dl tomusokeria

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhot,
leivinjauhe, kaneli ja suola. Sekoita munavaahtoon öljy ja kuiva-aineseos, älä vatkaa enää. Lisää porkkanaraaste ja ananasmurska, sekoita. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Tee kuorrutus. Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejuusto notkeaksi. Lisää jogurtti ja tomusokeri. Lusikoi kuorrutusta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele nonparelleilla tai koristerakeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti